fashion / personal / photography

Romanian Fashion Philosophy

Prima ediție Romanian Fashion Philosophy a avut loc în București, în perioada 12-14 Octombrie 2016. Gazda evenimentului a fost Palatul Bragadiru, situat în inima Capitalei.

1

Romanian Fashion Philosophy: o nouă filosofie despre modă, un concept avangardist care dorește să reunească sub același acoperiș designerii de top ai momentului, branduri renumite din industria modei și să dea ocazia celor mai talentați dintre absolvenții facultăților de design vestimentar să se afirme.
Romanian Fashion Philosophy este un eveniment unde designerii autohtoni și cei internaționali prezenta publicului românesc cele mai noi tendințe în domeniu.

7

Acum putin despre fotografii :  dupa cateva telefoane si mesaje, am primit acreditarea pentru a putea participa la acest eveniment, si printre multele prezentari ce s-au desfasurat, mi-a atras atentia, una in mod special, cea in care si-a pus amprenta mai mult decat evident: Geta Marin Academy. Spectaculos!!!

6

5

4

3

8

foto : Gîndilă Florian   : am decis ca de-acum inainte fiecare postare sa cuprinda la final si lista echipamentelor foto pe care le folosesc, in realizarea fotografiilor prezentate. 🙂

aici : Canon 760 D + 70-200L/2,8

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.