events / personal / photography

Ingersoll

La inceputul acestei luni, am avut placerea de a participa la un eveniment ce promoveaza masculinitatea. Partenerul principal al acestui eveniment a fost Watchshop.ro unul dintre cele mai mari magazine on-line de ceasuri, din Romania.

Aceasta, de curand a introdus in portofoliul sau un brand de ceasuri de mana barbatesti mai putin cunoscut in Romania. Este vorba despre ”Ingersoll”, devenind astfel primul si singurul distribuitor din tara al acestui brand, pe care il vor promova in cadrul unor evenimente exclusiviste.

Unul dintre acestea a fost dedicat ”Zilei Mondiale a Barbii”, din care am selectat cateva imagini.

Ingersoll, are un istoric extrem de interesant fiind adevăratul ceas original american, cu patrimoniu datând din 1892 în Michigan.  In anul  1892, cu ajutorul lui Henry Ford si al motorului sau inovativ, Ingersoll, resusit sa puna la punct o linie de productie automata. Reusind sa produca ceasuri de o inalta precizie si calitate la pretul de 1 $ (echivalentul unei zi de munca la vremea respectiva) au pus bazele modelului care a ramas in istorie drept : The One Dollar PocketWatch. Acest ceas Ingersoll a ajuns atat de popular la nivel global, incat au ajuns sa se produca peste 1 milion de exemplare, chiar presedintele vremii, Theodore Roosevelt, era „recunoscut” in timpul vizitelor in tarile din Africa drept: „Conducatorul tarii unde se produce Ingersoll” 

fotografii de  : Florian Gîndilă 

Florian Gindila – fotografie

www.floriangandila.com

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.